use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

QUESADILLAT

Quesadillat, eli pannulla paistetut tortillat, sopivat erinomaisesti kevyeksi alkupalaksi tai herkulliseksi välipalaksi. Quesadillamme saavat makua Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustosta. Hemmottele siis ruokaseuruettasi tällä herkullisella reseptillä!
  • Valmiina ajoissa20 minuutit
  • Annosta 4
recipe image QUESADILLAT

Ainekset

  • 4 isoa tortillalettua
  • 1 rs Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
  • 4 siivua Parma- tai Serranokinkkua
  • 60 g rucolaa
  • raastettua juustoa
  • suolaa ja pippuria

      Ohjeet

      1. Levitä kerros tuorejuustoa tortillaletun päälle.
      2. Lisää kahden tortillaletun päälle rucolaa, kinkkua ja juustoraastetta.
      3. Asettele kaksi muuta tortillalettua täytettyjen tortillalettujen päälle ja paina ne kevyesti yhteen.
      4. Paista quesadillat keskilämpöisellä paistinpannulla molemmin puolin, kunnes juusto on sulanut ja tortillat ovat saaneet kauniin värin.
      5. Anna jäähtyä muutama minuuttia ja leikkaa sitten quesadillat siivuiksi.