Toukokuu on herkuttelijalle ihanaa aikaa: parsakausi on parhaimmillaan, korvasienet nostavat muhkuraista päätään sienestäjän löydettäväksi ja uuden satokauden vihanneksia alkaa saapua toripöydille ja markettien hyllyille. Ensimmäiset...
Lue lisää
Rairuohot, narsissit, värikkäät munat, trollit ja vitsat! Pääsiäinen on ihanan herkullista aikaa jo väriloistoltaankin! Suklaamunat kauniissa, värikkäissä kuorissaan tai itsemaalatut munat pääsiäispöydässä ovat ihana muistutus...
Lue lisää
… ja huimasti etuajassa tänä vuonna! Crème Bonjourin keittiöhenkilökunta bongasi viime viikolla nämä ylläolevat krookuksenvarret työmatkallaan. Ymmärrän, että monille aikainen kevään saapuminen on hirmuinen pettymys:...
Lue lisää
Facebook Voit seurata Crème Bonjouria myös Facebookissa ja jakaa oma intohimosi ruuanlaittoon kanssamme! Tykkää sivustamme, inspiroidu ideoistamme ja pysy ajan tasalla kauden parhaista resepteistä. Facebook-sivullamme...
Lue lisää
Helmikuu tuo pidentyneen päivän lisäksi hienot hiihtokelit mukanaan. Lumitilanne ympäri Suomen sallii tuon jälleen trendikkääksi nousseen retrolajin, petrsan, eli perinteisen murtomaahiihdon harrastuksen kaikelle kansalle. Ja...
Lue lisää
1. Järjestäjä Arvonnan järjestää Unilever Oy (jäljempänä Järjestäjä), Roineentie 10, FI-00510 Helsinki (Y-tunnus 0141907-3). 2. Sääntöjen hyväksyminen Nämä säännöt koskevat Järjestäjän järjestämiä kilpailuja tai arvontoja. Säännöt...
Lue lisää