Kesän tulon voi jo melkein maistaa…

Toukokuu on herkuttelijalle ihanaa aikaa: parsakausi on parhaimmillaan, korvasienet nostavat muhkuraista päätään sienestäjän löydettäväksi ja uuden satokauden vihanneksia alkaa saapua toripöydille ja markettien hyllyille. Ensimmäiset...

Lue lisää

Pääsiäisen valmisteluja

Rairuohot, narsissit, värikkäät munat, trollit ja vitsat! Pääsiäinen on ihanan herkullista aikaa jo väriloistoltaankin! Suklaamunat kauniissa, värikkäissä kuorissaan tai itsemaalatut munat pääsiäispöydässä ovat ihana muistutus...

Lue lisää

Kevät keikkuen tulevi…

… ja huimasti etuajassa tänä vuonna! Crème Bonjourin keittiöhenkilökunta bongasi viime viikolla nämä ylläolevat krookuksenvarret työmatkallaan. Ymmärrän, että monille aikainen kevään saapuminen on hirmuinen pettymys:...

Lue lisää

Etsitkö inspiraatiota ruoanlaittoon tai leivontaan?

Facebook Voit seurata Crème Bonjouria myös Facebookissa ja jakaa oma intohimosi ruuanlaittoon kanssamme! Tykkää sivustamme, inspiroidu ideoistamme ja pysy ajan tasalla kauden parhaista resepteistä. Facebook-sivullamme...

Lue lisää

Hyvä on hiihtäjän hiihdellä – kun kotona odottaa lämmin pataruoka

Helmikuu tuo pidentyneen päivän lisäksi hienot hiihtokelit mukanaan. Lumitilanne ympäri Suomen sallii tuon jälleen trendikkääksi nousseen retrolajin, petrsan, eli perinteisen murtomaahiihdon harrastuksen kaikelle kansalle. Ja...

Lue lisää

Säännöt

1. Järjestäjä Arvonnan järjestää Unilever Oy (jäljempänä Järjestäjä), Roineentie 10, FI-00510 Helsinki (Y-tunnus 0141907-3). 2. Sääntöjen hyväksyminen Nämä säännöt koskevat Järjestäjän järjestämiä kilpailuja tai arvontoja. Säännöt...

Lue lisää

12

#cremebonjoursuomi