Asetutaan arkeen

karviaiset

Monessa perheessä on aloitettu aivan uudenlainen arki, kun perheeseen on tullut pieniä koululaisia. Vanhempien mieltä on askarruttanut lapsen pärjääminen uudella opintiellä ja uusissa kaveriporukoissa. Kenties lapsi joutuu viettämään osan iltapäivästään itsekseen, ja tällöin mieliä askarruttavat ihan käytännön asiat: pysyykö avain tallessa, niin että lapsi pääsee kotiin koulun jälkeen? Entä miten ne välipalat? Opetellaan ehkä yhdessä mikron käyttöä ja kerrataan koulusta kotiintuloa rutiiniksi.

Suunnitelmallisuus arkiruokailussa helpottaa arjen sujumista huomattavasti koululaisperheissä. Sunnuntain aukioloajat mahdollistavat isojen ruokaostosten tekemisen seuraavalle viikolle, ja kun sunnuntaina tekee vielä ison laatikon, kastikkeen tai keiton, on viikon alku ruokailuiden kohdalla huomattavasti jouhevampaa.

lohibagel

Paahdettu bagel Crème Bonjour maustamattomalla ja kylmäsavulohella on välipalojen aatelia.

Mutta mitä sitten taas keksisi perheelle ruuaksi kun tullaan nälkäisinä töistä ja ruokaa pitäisi laittaa nopsakasti pöytään? Crème Bonjour Cuisinen avulla pyöräytät pastat pastan kypsymisajassa perheellesi. Tässä pari perusohjetta, joista tuunaamalla löydät varmasti oman perheenne suosikit:

Kanapasta 4:lle hengelle:

  • 600-800 g kanan paistisuikaleita
  • öljyä paistamiseen
  • 1 prk Crème Bonjour Cuisine 13% Chili & Paprika
  • suolaa
  • pippuria

Paista kanan paistisuikaleille pintaan värit, kaada Crème Bonjour Cuisine 13% Chili & Paprika sekaan, hauduta kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada keitetyn pastan sekaan. Tarjoile pastan kera. Katso myös kanapasta pekonilla.

Kylmäsavulohipasta 4:lle hengelle:

  • 1 sipuli silputtuna
  • öljyä paistamiseen
  • 1 prk Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna
  • 300-400 g kylmäsavulohta

Freesaa sipuli öljyssä, kaada sekaan Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna, lämmitä. Leikkaa kylmäsavulohi suikaleiksi ja lisää lopuksi kastikeen päälle. Voit halutessasi lisätä tuoretta tilliä ja raastaa hieman sitruunankuorta päälle. Nosta kastike keitetyn pastan päälle. Viimeistele annos rouhitulla mustapippurilla. Katso myös helppo katkarapupasta.

carbonara creme bonjour

Crème Bonjourin Pinterestistä löytyy myös tämän carbonaran ohje.

Olemme koonneet Crème Bonjourin Pinterestiin lisää pastaherkkuja helpottamaan arkeasi!

Antoisaa arkea!