Mittumaaria ja grilliruokaa

Creme Bonjour Cuisine Fraiche

Juhannuksena viimeistään on aikaa kaivella grillit varaston nurkista ja kokoontua ystävien kanssa viettämään yötöntä yötä ihanien grillistä nousevien tuoksujen ympärille. Grilli on myös oiva lämmönlähde jos juhannuksena eivät nuo lämpöasteet tuosta nouse!

Grillauksesta onkin tullut aikamoista trendiruokaa, ja vähintään nyt on kansakuntamme opetettu ymmärtämään, että grillille voi nostaa muutakin lämpenemään kuin makkaraa. Vaikka onhan se grillimakkarakin hyvää, ja niitäkin on tarjolla marketeista niin laidasta laitaan: ns. jauhomakkaroista upeisiin, maustettuihin raakamakkaroihin asti.

Makkaroista voi tehdä myös hauskoja ”makkaraperunat ketsupilla”-vartaita pujottamalla esikeitettyä uutta perunaa, erimakuisia makkaraviipaleita ja pisaratomaattia (tai miniluumutomaattia) vartaisiin vuorotellen ja sitten grillaamalla ne kuumiksi:

Makkaraperunat ketsupilla

Uudet kaalit maistuvat myös herkulliselta grillattuina, ja ovat todella nopea ja yksinkertainen lisuke tehdä! Halkaise kaali lohkoiksi, valuta lohkoille hieman oliiviöljyä ja ripottele suolaa ja grillaa! Kastikkeeksi kaalille sopii, kuten ylimmäisessä kuvassa näkyykin, Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli ja yrtit.

Crème Bonjour Cuisinen mauista saatkin erinomaiset grillidipit ja –kastikkeet lähes kaikelle grillattavalle. Kesän herkullisimman ja nopeimman chili & paprika-aiolin teet kun yhdistät yhtä paljon Hellmann’sin majoneesia ja Crème Bonjour Cuisine Chili & Paprikaa ja puserrat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia. Kokeile vaikka! Toimii myös grillatuille lohkoperunoille.

Creme bonjour cuisine fraiche chili & paprika

Vinkki: keitä perunoita aina enemmän kuin tarvitset, niin voit siitä helposti seuraavana päivänä grillata ruualle lisukkeet!

Lisää vinkkejä ja ideoita grillaukseen olemme koonneet Crème Bonjourin Pinterestiin.

Käy myös katsomassa uusi herkullinen reseptimme: Maukkaat Röstiperunat

Otahan vinkit käyttöön kesän herkkuhetkiin!