use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

VIETNAMILAISET KESÄKÄÄRYLEET

Maista uutuusresepti: Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustolla maustetut vietnamilaiset kesäkääryleet.
  • Annosta 10
recipe image VIETNAMILAISET KESÄKÄÄRYLEET

Ainekset

  • 125 g riisivermisellinuudelia
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 isoa porkkanaa
  • 1 avokado
  • 1/2 kurkku
  • 5 kevätsipulia
  • 15 kypsää kuorittua jättikatkarapua tai 10 pientä viipaletta kylmäsavulohta
  • 10 pientä salaatinlehteä
  • 50 g ituja
  • 2 dl tuoreita yrttejä esimerkiksi korianteri, minttua, thaibasilikaa
  • 1 rs Crème Bonjour ruohosipuli tuorejuustoa
  • 10 riisipaperiarkkia
  • tarjoiluun kalakastiketta ja sweet chililä

      Ohjeet

      1. Keitä vermisellit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta keitinvesi pois. Mausta ne seesamiöljyllä.
      2. Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanoista, kurkusta ja avokadosta n. 5 cm:n pituisia suikaleita. Hienonna kevätsipulit. Huuhtaise salaatit. Halkaise ravut pituussuunnassa.
      3. Upota yksi riisipaperi kerrallaan melkein kiehuvaan veteen n. 15 sekunniksi tai kunnes arkki on pehmennyt. Rakenna maun mukaan erilaisia rullia, ravuilla tai lohella. Laita nokare Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa jokaisen rullan sisään. Kääri rulliksi.
      4. Laita valmiit rullat odottamaan kevyesti kostutetun keittiöpyyhkeen alle siksi aikaa, että saat kaikki rullat valmiiksi. Tarjoa sweet chilin ja kalakastikkeen kanssa.