use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

SUOLAISET MUFFINSSIT

Suolaiset muffinssit ovat loistava välipalavaihtoehto, joka taltuttaa nopeasti vähän suuremmankin nälän. Ihanan pehmeät ja mehevät muffinssit maistuvat ihan sellaisenaan, mutta sopivia täytteitäkin kannattaa kokeilla. Suolaiset muffinssit kinkulla, lohella tai vaikka katkaravuilla tuovat mukavaa vaihtelua!
  • Valmiina ajoissa1 tuntia
  • Annosta 12
recipe image SUOLAISET MUFFINSSIT

Ainekset

Muffinssit
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 4 kananmunaa
  • 200 g Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1.5 dl vettä
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna

      Ohjeet

      1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
      2. Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Sekoita munat, Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto, vesi ja aurinkokuivatut tomaatit.
      3. Jaa taikina voidellulle muffinipellille ja paista uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
      4. Täytä halutessasi muffinssit lohella, kinkulla tai katkaravuilla.