use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

TÄYTEKEKSIT KUNINGATARTÄYTTEELLÄ

Kakkujen lisäksi juhlien tarjoilupöytään kuuluvat pikkuleivät. Juhliin leivottavien helppojen pikkuleipien täytteeksi sopii loistavasti esimerkiksi Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto.
  • Annosta 10
recipe image TÄYTEKEKSIT KUNINGATARTÄYTTEELLÄ

Ainekset

  • 125 g Crème Bonjour Voi&Rypsiöljy
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl raastettua sitruunankuorta
Täyte
  • 1 prk Crème Bonjour maustamaton tuorejuustoa
  • 2 rkl marjahilloa
  • tomusokeria
Päälle
  • mantelilastuja

      Ohjeet

      1. Aloita keksitaikinan teko vatkaamalla Crème Bonjour Voi & Rypsiöljy ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos muutamassa erässä keksitaikinaan.
      2. Laita keksitaikina jääkaappiin noin tunniksi. Kauli jähmettynyt keksitaikina jauhotetulla pöydällä. Tee muotilla keksitaikinasta 10 kappaletta ympyröitä. Voitele puolet ympyröistä munalla ja ripottele niiden päälle mantelilastuja.
      3. Paista pikkuleipiä 200 asteessa noin 7 minuuttia. Täytekeksien ei tarvitse saada juurikaan väriä, vaan ne saavat jäädä vaaleiksi.
      4. Mausta Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto halutessasi tomusokerilla, sekä valitsemallasi marjahillolla. Levitä tuorejuustoa puolelle keksejä ja aseta jäljelle jäävät keksit kansiksi.