BROILERINRINTAA JA PAAHDETTUA PAPRIKAA
Takuuvarmasti mehukas ja helposti valmistettava uuniruoka. Reseptin inspiraationa on klassinen katalonialaisherkku, jossa paahdetun leivän pinnalle sipaistaan valkosipulia, kypsää tomaattia ja oliiviöljyä. Mehevän kanan ja rapeiden leipäkrutonkien kanssa sopii mainiosti raikas viinietikalla maustettu salaatti.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 4 broilerinrintafilettä, ohueksi nuijittuna
- 2 tl suolaa, ripaus mustapippuria
- 1 dl kirsikkatomaatteja
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rs Crème Bonjour Paahdettu paprika tuorejuustoa
- 1 dl leipäkrutonkeja
- 1 rkl oliiviöljyä
Ohjeet
- Laita uuni kuumenemaan +180 C°, vuoraa uunivuoka leivinpaperilla tai öljyä astian pohja kevyesti.
- Mausta broilerinrintafileet suolalla ja mustapippurilla ja laita ne uunivuokaan.
- Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja sekoita kulhossa yhdessä valkosipulin ja tuorejuuston kanssa. Levitä seos tasaisesti rintafileiden pinnalle. Ripottele lopuksi päälle leipäkrutongit ja viruta päälle oliiviöljy.
- Paista uunissa 20-25 minuuttia kunnes pinta on ruskistunut ja broileri on kypsää.