use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CHÉVRE-PUNAJUURIRISOTTO

Crème Bonjour with Chevre -tuorejuusto antaa risotolle kermaisen ja hienostuneen maun. Paahdetut mantelit tuovat annokseen rapeutta ja pähkinäistä aromia.
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image CHÉVRE-PUNAJUURIRISOTTO

Ainekset

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 pieni sipuli, pieniksi kuutioiksi leikattuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 dl risottoriisiä
  • 2,5 dl punajuuriraastetta
  • 2 rkl valkoviinietikkaa tai 1,5 dl valkoviiniä
  • 6 dl kasvislientä
  • 1 rs Crème Bonjour with Chévre tuorejuustoa
  • suolaa & mustapippuria
  • 1 dl kuorellisia manteleita paahdettuna ja suolattuna
  • 1 dl rucolakrassia

      Ohjeet

      1. Paahda mantelit kullanruskeiksi kuumassa uunissa (+180 C° 10-12 min), murskaa ja mausta suolalla.
      2. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi.
      3. Varaa laakea kattila tai paistokasari, kuumenna ja lisää oliiviöljy.
      4. Kuullota sipulit oliiviöljyssä pehmeiksi. Lisää joukkoon risottoriisi ja punajuuriraaste. Jatka kuullottamista, kunnes punajuuriraaste pehmenee.
      5. Lisää joukkoon etikka ja anna kiehahtaa. Jatka kypsentämistä lisäämällä joukkoon kasvislientä pienissä erissä sitä mukaa kun liemi imeytyy riisiin.
      6. Sekoita lopuksi joukkoon tuorejuusto ja mausta mustapippurilla sekä tarvittaessa suolalla.
      7. Tarjoa risotto suoraan valmistuttuaan ja viimeistele paahdetuilla manteleilla ja rucolalla.