use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

VALKOINEN PIZZA ITALIALAISITTAIN

Valkoinen pizza ei sisällä lainkaan tomaattikastiketta. Tässä reseptissä tomaattikastikkeen korvaa pehmeä Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuusto.
recipe image VALKOINEN PIZZA ITALIALAISITTAIN

Ainekset

Pizzataikina
  • 7 g kuivahiivaa
  • 5,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1,5 tl hienoa merisuolaa
  • 2,5 dl vettä
Valkoisen pizzan täytteet
  • 2 rs Crème Bonjour Pesto & Sitruuna tuorejuustoa
  • 300 g broccolinia
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g hasselpähkinöitä, hienonnettuna
  • suolaa & pippuria
  • hunajaa ja oliiviöljyä pizzan pinnalle
  • rucolaa koristeeksi

      Ohjeet

      1. Sekoita kaikki kuivat ainesosat. Lisää joukkoon myös vesi.
      2. Sekoita ainesosat hyvin, jotta taikinaa on helppo käsitellä. Anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia.
      3. Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja painele ne käsin ohuiksi noin 5 mm paksuisiksi pizzapohjiksi.
      4. Levitä tuorejuusto pizzapohjien päälle. Lisää sen jälkeen loput täytteet pizzan päälle.
      5. Valuta pizzan pinnalla ohuet nauhat hunajaa ja oliviiöljyä ennen uuniin laittamista.