Broilerinrintaa ja paahdettua paprikaa

Broilerinrintaa ja paahdettua paprikaa ”Pan con Tomate y Ajo”

4 annosta 4 annosta
30 minuuttia 30 minuuttia

Broilerinrintaa ja paahdettua paprikaa ainekset:

4 kpl Broilerinrintafileitä, ohueksi nuijittuna (n. 500g)
2 tl suolaa, ripaus mustapippuria
1 dl kirsikkatomaatteja, puolitettuna
1 kpl valkosipulinkynsi, hienonnettuna
1 pkt (200 g) Crème Bonjour paahdettu paprika -tuorejuustoa
1 dl leipäkrutonkeja
1 rkl Oliiviöljyä

Takuuvarmasti mehukas ja helposti valmistettava uuniruoka. Reseptin inspiraationa on klassinen katalonialaisherkku, jossa paahdetun leivän pinnalle sipaistaan valkosipulia, kypsää tomaattia ja oliiviöljyä. Mehevän kanan ja rapeiden leipäkrutonkien kanssa sopii mainiosti raikas viinietikalla maustettu salaatti.

Broilerinrintaa ja paahdettua paprikaa ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan +180 C°, vuoraa uunivuoka leivinpaperilla tai öljyä astian pohja kevyesti.
  2. Mausta broilerinrintafileet suolalla ja mustapippurilla ja laita ne uunivuokaan.
  3. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja sekoita kulhossa yhdessä valkosipulin ja tuorejuuston kanssa. Levitä seos tasaisesti rintafileiden pinnalle. Ripottele lopuksi päälle leipäkrutongit ja viruta päälle oliiviöljy.
  4. Paista uunissa 20-25 minuuttia kunnes pinta on ruskistunut ja broileri on kypsää.
Crème Bonjour paahdettu paprika -tuorejuusto

Crème Bonjour paahdettu paprika -tuorejuusto