Coleslaw-salaatti ja paistettu kana

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto on loistava kumppani kesän grillailuihin.

4 annosta 4 annosta
noin 30 minuuttia noin 30 minuuttia

Coleslaw-salaattiainekset:

1 pkt (200 g) Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
2 rkl Hellmann’s -majoneesia
2 porkkanaa, raastettuina
¼ keräkaali, suikaleina
¼ punakaalia, suikaleina
suolaa & pippuria

Lisäksi:
400 g kanafileetä
1 rkl ruokaöljyä tai Flora Kokin salaisuus -öljysekoitusta

Tämä paistettu kana tarjoillaan pehmeän coleslaw-salaatin kera. Coleslaw, eli amerikkalainen kaalisalaatti sopii myöskin loistavasti kesän grilliherkkujen kylkiäiseksi. Crème Bonjourin Pekoni & Sipuli -tuorejuusto antaa tälle lisukkeelle täyteläisen maun, jonka tahdot maistaa uudelleen!

Coleslaw-salaattiohje:

  1. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi tasaiseksi dipiksi.
  2. Laita puolet dipistä erilliseen kulhoon ja valmista lopusta dipistä coleslaw yhdistämällä dippiseos porkkanaraasteeseen ja kaaliin.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paistettu kana -ohje:

  1. Mausta kana suolalla ja pippurilla. Paista kana kypsäksi ruokaöljyssä.
  2. Tarjoile coleslaw’n, bataattiranskalaisten, salaatin ja dipin kera.

Hyvää ruokahalua!

Coleslaw-salaatti ja paistettu kana -resepti-videomme:

Löydät tämän videon myös Youtube-kanavaltamme!

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi