Friteeratut kanapalat tuorejuustolla

Friteeratut kanapalat tuorejuustolla saavat makua ja pehmeyttä Crème Bonjourin Pesto & Sitruuna  -tuorejuustosta.

Friteeratut kanapalat -reseptin ainekset:

480g Kanan rintafileitä, ohuiksi siivuiksi viipaloitu
1 kpl Kananmuna, vatkattuna
1 prk (200g) Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuustoa
100g panko-jauhoja
suolaa ja pippuria
2 rkl tuoretta basilikaa, silputtuna
öljysekoitetta paistamiseen
Dijon-sinappia tarjoiluun

Friteeratut kanapalat tuorejuustolla on täydellistä lohturuokaa, joka sopii erityisesti viikonloppuun.

Friteeratut kanapalat -reseptin ohje:

  1. Aloita friteeratut kanapalat maustamalla kanan rintafileet suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita panko-jauho ja valmiiksi silputtu basilika keskenään.
  3. Sekoita tuorejuusto vatkatun kanamunan kanssa. Dippaa seoksessa kanan rintafileet.
  4. Valuta ylimääräinen kanamunan ja tuorejuuston sekoitus ja kieritä kanan rintafileet sitten panko-jauhoseoksessa.
  5. Paista panko-jauhoseoksessa sekoitettuja kanan rintafileitä öljyssä noin 5-6 minuuttia molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
  6. Tarjoile friteeratut kanapalat Dijon-sinapin kera.

Jos pidät kanasta, niin kannattaa testata myös meidän kanan rintafileet uunissa -resepti.

Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuusto

Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi