Kalakakut tuorejuustolla

Kalakakut tuorejuustolla on ihania pieniä syötäviä, joissa maistuu pehmeä Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuusto.

Kala Kala
Helppo Helppo

Kalakakut-reseptin ainekset:

400 g lohta, kuutioituna
200 g ahventa, kuutioituna
1 prk (200g) Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuustoa
3-5 kevätsipulin vartta, hienonnettuna
1 kokonainen punainen chili, hienonnettuna
1 kpl kananmuna
suolaa ja pippuria
öljyä paistamiseen

Kalakakut tuorejuustolla sopivat erinomaisesti esimerkiksi illanistujaisiin tai pieneksi purtavaksi perheen kesken.

Kalakakut-ohje:

  1. Aloita kalakakut lisäämällä kuutioidut lohen ja ahvenen palaset kulhoon.
  2. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita hyvin. Anna seoksen tekeytyä jääkaapissa 15 minuuttia.
  3. Muotoile kalakakut ennen pannulle asettamista.
  4. Paista kalakakkuja pannulla kunnes pinta saa kauniin kullanruskean pinnan.

Katso kalakakut-ohjeen reseptivideo:

Löydät kalakakut-reseptivideon myös YouTube-kanavaltamme!

Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuusto

Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi