Kanan rintafileet uunissa

Kanan rintafileet uunissa on nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan: herkullinen annos valmistuu alle puolessa tunnissa.

4 annosta 4 annosta
non 30 minuuttia non 30 minuuttia

Kanan rintafileet uunissa -reseptin ainekset:

400 g broilerin sisäfileetä
2 rkl öljyä
1 sitruuna, kuori raastettuna
1 tl suolaa
mustapippuria, rouhittuna
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustoa
1 dl granaattiomenan siemeniä
1 dl mustia tai vihreitä kivettömiä oliiveja, halkaistuina
2 rkl rosmariinia, hienonnettuna
2 rkl timjamia, hienonnettuna

Kanan rintafileet uunissa -ohje:

  1. Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää pannulle broilerin sisäfileet. Paista 8 minuuttia välillä käännellen. Mausta raastetulla sitruunankuorella, suolalla ja mustapippurilla.
  2. Nosta fileet tarjoiluvadille. Lisää sisäfileiden päälle nokareina Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustoa.
  3. Lisää päälle granaattiomenan siemeniä ja oliiveja. Ripottele pinnalle tuoretta hienonnettua rosmariinia ja timjamia.

Hyvää ruokahalua!

#cremebonjoursuomi