Kanapasta pekonilla ja sipulilla

Helppo kanapastaohje saa makunsa Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta.

4 annosta 4 annosta
noin 20 minuuttia noin 20 minuuttia

Kanapasta-ainekset:

3 rkl ruokaöljyä
3 kanan rintafileetä, suikaloituina
100 g herkkusieniä, viipaloituina
100 g ruusukaaleja, puolitettuina
2 valkosipulinkynttä, puristettuina
suolaa & pippuria
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
450 g tuorepastaa
1 dl parmesaanijuustoa, raastettuna

Kanapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti paistetusta kanasta ja Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta. Tämä kanapasta pekonilla sopii loistavasti koko perheen arkiruoaksi ja se maistuu myös seuraavana päivänä lämmitettynä.

Kanapasta-ohje:

  1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää kana, herkkusienet ja ruusukaali ja paista pannussa noin 3-4 minuuttia, kunnes kana on kypsä. Lisää valkosipuli ja paista vielä noin 1 minuutin ajan. 
  2. Lisää tuorejuusto ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  4. Yhdistä kastike sekä pasta ja lisää parmesaanijuusto. 
    Hyvää ruokahalua!

Kanapasta-reseptivideo:

Tämän kanapastaohjeen löydät myös YouTubesta.

Merellisempi vaihtoehto kanapastalle on meidän katkarapupasta. Kokeile ja ihastu!

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto