Kasvispastavuoka tuorejuustolla

Kasvispastavuoka tuorejuustolla on nopea tehdä ja se maistuu koko perheelle.

Kasvispastavuoka tuorejuustolla -reseptin ainekset:

600g esikypsennettyä penne-pastaa
200g broccolini
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (200g) Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuustoa
50g panko-jauhoja
50g parmesan-juustoa, raastettuna
1 rkl pinjansiemeniä
150g kirsikkatomaatteja
suolaa ja pippuria
persiljaa viimeistelyyn

Kasvispastavuoka tuorejuustolla saa herkullisen makunsa Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuustosta sekä kekseliäistä raaka-aineista.

Kasvispastavuoka tuorejuustolla -reseptin ohje:

  1. Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa.
  2. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada koko sekoitus sinne.
  3. Paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes annoksen pinta saa kauniin kullanruskean pinnan.
  4. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.

Löydät reseptivideon myös YouTube-kavanaltamme!

Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuusto

Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi