Katkarapupasta

Helppo, tuorejuustolla ryyditetty katkarapupasta syntyy nopeasti ja kelpaa krantummallekin.

4 annosta 4 annosta

Katkarapupasta-ainekset:

170 g katkarapuja
1 pieni sipuli
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 nippu tilliä
2 rkl ruokaöljyä
Suolaa, pippuria
200 g Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa
spaghettia

Katkarapupasta Crème Bonjourin tapaan on todella helppo ja nopea pastaruoka. Pastakastikkeen valmistus sujuu yhtä nopeasti kuin pastan keittäminen.

Katkarapupasta-ohje:

1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan. Säästä hieman (0,5 dl) keitinvettä.

2. Silppua sipuli ja leikkaa kirsikkatomaatit kahtia.

3. Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun.

4. Kuumenna öljy pannulla. Ruskista sipuli ja tomaatit nopeasti öljyssä, sekoita kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla.

5. Lisää tilli ja 0,5 dl keitinvettä pannuun. Sekoita tasaiseksi.

6. Lisää  Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto. Sekoita.

7. Lisää keitetty pasta ja katkaravut. Reseptissä on käytetty tavallisia pakaste katkarapuja, mitkä sulatettiin ja kuorittiin ennen kuin lisättiin pastan sekaan . Voit kuitenkin ostaa valmiiksi kuorittuja katkarapuja niin pakasteena kuin liemessä.

8. Aseta katkarapupasta tarjoiluvadille, koristele tillillä ja sitruunalla. Tarjoile heti.

Katkarapupasta-reseptivideo: 

Tämä katkarapupastaresepti löytyy myös YouTubesta.

Katso myös toinen herkullinen katkarapupasta-ohje tai kokeile helppoa kanapastaa pekonilla!

Crème Bonjour Ruohosipuli-tuorejuusto

Crème Bonjour Ruohosipuli-tuorejuusto

Anna ruoalle enemmän makua!