use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KATKARAPUPASTA

Katkarapupasta Crème Bonjourin tapaan on todella helppo ja nopea pastaruoka. Pastakastikkeen valmistus sujuu yhtä nopeasti kuin pastan keittäminen.
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image KATKARAPUPASTA

Ainekset

  • 170 g katkarapuja
  • 1 pieni sipuli
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 nippu tilliä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • 200 g Crème Bonjour ruohosipuli tuorejuustoa
  • spagettia

      Ohjeet

      1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan. Säästä hieman (0,5 dl) keitinvettä.
      2. Silppua sipuli ja leikkaa kirsikkatomaatit kahtia.
      3. Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun.
      4. Kuumenna öljy pannulla. Ruskista sipuli ja tomaatit nopeasti öljyssä, sekoita kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla.
      5. Lisää tilli ja 0,5 dl keitinvettä pannuun. Sekoita tasaiseksi.
      6. Lisää Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto. Sekoita.
      7. Lisää keitetty pasta ja katkaravut. Reseptissä on käytetty tavallisia pakastekatkarapuja, jotka sulatettiin ja kuorittiin ennen kuin lisättiin pastan sekaan .Voit kuitenkin ostaa valmiiksi kuorittuja katkarapuja niin pakasteena kuin liemessä.
      8. Aseta katkarapupasta tarjoiluvadille, koristele tillillä ja sitruunalla. Tarjoile heti.