Kermainen lohikeitto tuorejuustolla

Kermainen lohikeitto tuorejuustolla maistuu arkena sellaisenaan. Viikonloppuna tämä täyteläinen lohikeitto sopii hyvin tarjottavaksi alkukeittona pidemmälle menulle.

Kala Kala
Helppo Helppo

Kermainen lohikeitto tuorejuustolla -reseptin ainekset:

1 rkl öljyä
2 kpl sipulia, pilkottuna
1 kpl valkosipulinkynsi, murskattuna
5 kpl perunaa
8 dl kalalientä
400 g lohta, kuutioituna
1 prk (200g) Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuustoa
4 kpl kevätsipulia
kourallinen tuoretta babypinaattia
suolaa ja mustapippuria

Kermainen lohikeitto tuorejuustolla sisältää runsaasti lohta, perunaa ja  Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuustoa.

Kermainen lohikeitto tuorejuustolla -ohje:

  1. Lämmitä öljy kattilassa ja lisää joukkoon pilkotut kevätsipulit, valkosipuli ja perunat. Kuullota.
  2. Lisää joukkoon kalaliemi ja anna kiehua niin kauan, että perunat ennättävät kypsyä.
  3. Alenna lämpöä ja lisää joukkoon kuutioitu lohi. Hauduta noin 5 minuuttia.
  4. Kruunaa annos tuorejuustolla, hienonnetulla kevätsipulilla ja babypinaatilla.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla.

Löydät reseptin myös YouTube-kanavaltamme!

Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuusto

Crème Bonjour Pesto & Lemon -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi