Kesäkurpitsaletut tuorejuustolla
Kesäkurpitsaletut ovat ihania pieniä syötäviä, joissa maistuu pehmeä Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto.


Kesäkurpitsaletut-reseptin ainekset:
2 kesäkurpitsaa, raastettuina
1 keltainen sipuli, hienonnettuna
3/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl parmesaanijuustoa, raastettuna
1 tl kuivattua minttua
¼ ruukku persiljaa, hienonnettuna
1 kananmuna
1 tl suolaa
3 mm mustapippuria, jauhettuna
1 rs (à 200 g) Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
Kesäkurpitsaletut ovat rapea vaihtoehto perinteisille pikkuletuille. Kesäkurpitsaletut sopivat hyvin vaikka koko perheen väli- tai iltapalaksi. Tässä ohjeessa kesäkurpitsaletut nautitaan Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuuston kera, mutta seuraksi kesäkurpitsaletuille voi valita myös oman suosikkituorejuustomaun!
Kesäkurpitsaletut-ohje:
- Laita raastettu kesäkurpitsa ja sipuli keittiöpyyhkeeseen, purista tiukasti ja valuta ylimääräinen neste pois.
- Laita raastetut vihannekset isoon astiaan ja lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, parmesaani, minttu, persilja, kananmuna, suola ja pippuri. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Lämmitä ruokaöljyä keskilämmöllä suuressa paistinpannussa ja annostele pannulle noin ruokalusikallinen taikinaa ohukaista kohden.
- Paista ohukaisia noin 2-3 minuuttia per puoli. Tarjoile Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuuston kanssa.
Hyvää ruokahalua!