Kesäkurpitsaletut tuorejuustolla

Kesäkurpitsaletut ovat ihania pieniä syötäviä, joissa maistuu pehmeä Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto.

4 annosta 4 annosta
noin 25 minuuttia noin 25 minuuttia

Kesäkurpitsaletut-reseptin ainekset:

2 kesäkurpitsaa, raastettuina
1 keltainen sipuli, hienonnettuna
3/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl parmesaanijuustoa, raastettuna
1 tl kuivattua minttua
¼ ruukku persiljaa, hienonnettuna
1 kananmuna
1 tl suolaa
3 mm mustapippuria, jauhettuna
1 rs (à 200 g) Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa

Kesäkurpitsaletut ovat rapea vaihtoehto perinteisille pikkuletuille. Kesäkurpitsaletut sopivat hyvin vaikka koko perheen väli- tai iltapalaksi. Tässä ohjeessa kesäkurpitsaletut nautitaan Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuuston kera, mutta seuraksi kesäkurpitsaletuille voi valita myös oman suosikkituorejuustomaun!

Kesäkurpitsaletut-ohje:

  1. Laita raastettu kesäkurpitsa ja sipuli keittiöpyyhkeeseen, purista tiukasti ja valuta ylimääräinen neste pois.
  2. Laita raastetut vihannekset isoon astiaan ja lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, parmesaani, minttu, persilja, kananmuna, suola ja pippuri. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.
  3. Lämmitä ruokaöljyä keskilämmöllä suuressa paistinpannussa ja annostele pannulle noin ruokalusikallinen taikinaa ohukaista kohden.  
  4. Paista ohukaisia noin 2-3 minuuttia per puoli. Tarjoile Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuuston kanssa.

Hyvää ruokahalua!

Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto

Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi