Makaronilaatikko pekonilla ja sipulilla

Perinteinen makaronilaatikko saa uutta puhtia kinkusta ja Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta.

4 annosta 4 annosta
40 minuuttia 40 minuuttia

Makaronilaatikko-reseptin ainekset:

5 dl makaronia
1 rkl ruokaöljyä
1 keltainen sipuli, hienonnettuna
200 g savustettua kinkkua, suikaloituna
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
3 munaa
2 dl maitoa
suolaa & pippuria
1 dl juustoa, raastettuna

Kaikkien rakastama maukas arkiruokaklassikko, makaronilaatikko, nousee aivan uudelle tasolle Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustolla.

Makaronilaatikko-ohje:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valuta.

  3. Kuullota sipuli ruokaöljyssä ja lisää kinkkusuikaleet. 

  4. Notkista huoneenlämpöisen tuorejuuston rakenne sekoittamalla ja lisää maito hiljalleen joukkoon, kunnes seos on sekoittunut hyvin. Sekoita joukkoon vielä kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

  5. Yhdistä sipuli-kinkkuseos sekä makaronit ja kaada voideltuun uunivuokaan.  

  6. Kaada munamaitoseos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. 

  7. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen.

    Hyvää ruokahalua!

Makaronilaatikko-reseptivideo:

Tämän makaronilaatikkoreseptin löydät myös YouTubesta.

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi