Coleslaw-salaatti ja paistettu kana

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto on loistava kumppani kesän grillailuihin. 

4 annosta 4 annosta
noin 30 minuuttia noin 30 minuuttia

Coleslaw-salaattiainekset:

1 pkt (200 g) Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
2 rkl Hellmann’s -majoneesia
2 porkkanaa, raastettuina
¼ keräkaali, suikaleina
¼ punakaalia, suikaleina
suolaa & pippuria

Lisäksi:
400 g kanafileetä
1 rkl ruokaöljyä tai Flora Kokin salaisuus -öljysekoitusta

Tämä paistettu kana tarjoillaan pehmeän coleslaw-salaatin kera ja sopii loistavasti kesän grillailuihin!

Coleslaw-salaattiohje:

  1. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi tasaiseksi dipiksi.
  2. Laita puolet dipistä erilliseen kulhoon ja valmista lopusta dipistä coleslaw yhdistämällä dippiseos porkkanaraasteeseen ja kaaliin. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paistettu kana -ohje:

  1. Mausta kana suolalla ja pippurilla. Paista kana kypsäksi ruokaöljyssä.
  2. Tarjoile coleslaw’n, bataattiranskalaisten, salaatin ja dipin kera.
    Hyvää ruokahalua!

#cremebonjoursuomi