Paistetut tortellinit ja parsaa savupaprikakermassa

Ihanan kermainen herkkuruoka valmistuu todella nopeasti kiireisenkin arjen keskellä.

4 annosta 4 annosta
10 minuuttia 10 minuuttia

Paistetut tortellinit ainekset:

1 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
500 g tortellini-tuorepastaa (täyte maun mukaan)
2 dl vettä
100 g vihreää parsaa, paloina
1 pkt (200 g) Crème Bonjour paahdettu paprika -tuorejuustoa
Mustapippuria
1 dl tuoreita yrttejä karkeana silppuna esim. basilikaa, persiljaa
4 rkl parmesaanijuustoa raastettuna

Tuorepasta valmistuu todella nopeasti. Pastanyyttien kevyt ruskistaminen tuo lisää makua ja herkullisen ulkonäön. Vihanneksia kannattaa valita saatavuuden ja sesongin mukaan.

Paistetut tortellinit ohje:

  1. Varaa kannellinen kattila tai paistokasari ja kaikki ainekset valmiiksi. Tarvittaessa kattilan voi peittää vaikka alumiinifoliolla.
  2. Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää voi ja anna ruskistua kevyesti. Lisää kattilaan täytetyt tuorepastat. Anna pastanyyttien ruskistua kevyesti ja kääntele pastoja muutaman kerran.
  3. Lisää kattilaan parsat ja vesi, peitä kannella. Pastat ja parsa höyrystyvät sopivan kypsiksi 2-3 minuutissa.
  4. Sekoita tuorejuusto kuuman pastan joukkoon ja kääntele ainekset tasaiseksi kermaiseksi ateriaksi.
  5. Viimeistele karkeaksi silputuilla yrteillä sekä raastetulla parmesaanijuustolla.
Crème Bonjour paahdettu paprika -tuorejuusto

Crème Bonjour paahdettu paprika -tuorejuusto