Pasta ala Créme Bonjour Valkosipuli

Maailman kermaisin pasta syntyy Créme Bonjour valkosipulituorejuustosta!

4 annosta 4 annosta
10 minuuttia 10 minuuttia

Maailman kermaisimman pastan ainekset:

300 g spagettia tai muuta kuivapastaa
1 rkl oliiviöljyä
1 punainen chilipaprika
2 tl rouhittua mustapippuria
1 pkt (200g) Créme Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
1-1½ dl pastan keitinvettä
1 dl tuoreita yrttejä karkeaksi silputtuna (basilikaa, persiljaa)

Tämä muutaman raaka-aineen pasta on maukas ja täyteläinen arjen pelastaja joka valmistuu todella nopeasti. Herkullisen tuorejuuston lisäksi salaisuus piilee pastan keitinveden käyttämisessä kastikkeessa. Resepti pysyy varmasti käytössä ja taipuu mainiosti eri sesonkien kasvisten kanssa. Kokeile joukkoon tuoreita herneitä, muutama paistettu sieni, artisokan sydämiä tai parsaa.

Maailman kermaisimman pastan ohje:

  1. Mittaa 2 litraa vettä reilun kokoiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää 2 tl suolaa.
  2. Lisää kuivapastat kiehuvaan veteen ja keitä ilman kantta pakkauksen ohjeen mukaan, noin 6-8 minuuttia. Ota keitinvettä sivuun 1½ dl viimeistelyä varten.
  3. Leikkaa chilipaprika puoliksi pituussuuntaan ja poista siemenet sekä valkoiset siemenkiinnikkeet. Jos haluat ruuasta selkeästi tulisen, voit hienontaa chilin kokonaisena.
  4. Valuta pasta ja kuumenna paistinpannulla oliiviöljy. Lisää hienonnettu chili sekä keitetty pasta.
  5. Lisää joukkoon Créme Bonjour valkosipulituorejuusto, rouhittu mustapippuri sekä pastan keitinvesi.
  6. Sekoita ainekset pannulla tasaisen mehukkaaksi ateriaksi.
  7. Viimeistele karkeaksi silputuilla tuoreilla yrteillä.
Créme Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto

Créme Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto