3 x herkulliset pinchot tuorejuustolla
Pinchot ovat espanjalaisia, tapaksen sukuisia, pikkusyötäviä, jotka on helppo tehdä omaan makuun sopiviksi ja täyttää mielesellä Crème Bonjour tuorejuustolla.
Pinchot-reseptin ainekset:
Kylmäsavulohi-pinchot
12 palaa,
valmistusaika 15 minuuttia, esivalmistelut 2h
12 palaa, valmistusaika 15 minuuttia, esivalmistelut 2h
200 g kylmäsavulohiviipaleita
200 g Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa
4-5 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
Siianmäti-pinchot
8 palaa,
valmistusaika 15 minuuttia
8 paahtoleipäviipaletta
50 g Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa
4 rkl siianmätiä
4 rkl punasipulia, hienonnettuna
2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
2 rkl tilliä, hienonnettuna
Serrano-pinchot
8 palaa,
valmistusaika 10 minuuttia
8 ohutta viipaletta maalaispatonkia
50 g Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
50 g serranokinkkua
rouhittua mustapippuria
Kylmäsavulohi-pinchot
- Levitä kylmäsavulohiviipaleet tuorekelmun päälle limittäin noin 25 cm x 15 cm kokoiseksi levyksi. Levitä päälle Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa.
- Kääräise lohilevy rullalle tuorekelmun avulla ja nosta pakastimeen pariksi tunniksi, jotta lohirulla on helpompi leikata viipaleiksi.
- Ota lohirulla pois tuorekelmusta, ja ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia. Leikkaa noin parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Siianmäti-pinchot
- Paahda paahtoleivät rapeiksi.
- Ota pyöreällä muotilla leivistä palat ja voitele ne Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustolla.
- Nosta päälle siianmätiä, hienonnettua punasipulia, ruohosipulia ja tilliä.
Serrano-pinchot
- Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleille Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa.
- Leikkaa serranokinkkuviipaleet puoliksi ja nosta tuorejuuston päälle. Rouhaise päälle mustapippuria.