3 x herkulliset pinchot tuorejuustolla

Pinchot ovat espanjalaisia, tapaksen sukuisia, pikkusyötäviä, jotka on helppo tehdä omaan makuun sopiviksi ja täyttää mielesellä Crème Bonjour tuorejuustolla.

Pinchot-reseptin ainekset:

Kylmäsavulohi-pinchot
12 palaa,
valmistusaika 15 minuuttia, esivalmistelut 2h

12 palaa, valmistusaika 15 minuuttia, esivalmistelut 2h
200 g kylmäsavulohiviipaleita
200 g Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa
4-5 rkl ruohosipulia, hienonnettuna

Siianmäti-pinchot
8 palaa,
valmistusaika 15 minuuttia

8 paahtoleipäviipaletta
50 g Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa
4 rkl siianmätiä
4 rkl punasipulia, hienonnettuna
2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
2 rkl tilliä, hienonnettuna

Serrano-pinchot
8 palaa,
valmistusaika 10 minuuttia

8 ohutta viipaletta maalaispatonkia
50 g Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
50 g serranokinkkua
rouhittua mustapippuria

Kylmäsavulohi-pinchot

  1. Levitä kylmäsavulohiviipaleet tuorekelmun päälle limittäin noin 25 cm x 15 cm kokoiseksi levyksi. Levitä päälle Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa.
  2. Kääräise lohilevy rullalle tuorekelmun avulla ja nosta pakastimeen pariksi tunniksi, jotta lohirulla on helpompi leikata viipaleiksi.
  3. Ota lohirulla pois tuorekelmusta, ja ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia. Leikkaa noin parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Siianmäti-pinchot

  1. Paahda paahtoleivät rapeiksi.
  2. Ota pyöreällä muotilla leivistä palat ja voitele ne Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustolla.
  3. Nosta päälle siianmätiä, hienonnettua punasipulia, ruohosipulia ja tilliä.

Serrano-pinchot

  1. Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleille Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa.
  2. Leikkaa serranokinkkuviipaleet puoliksi ja nosta tuorejuuston päälle. Rouhaise päälle mustapippuria.