Porkkanahummus tuorejuustolla
Porkkanahummus on monikäyttöinen kasvisruoka, johon makua ja kermaista rakennetta tuo Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto.


Porkkanahummus-ainekset:
600 g porkkanoita, kuorittuina ja halkaistuina
1 Knorr-kasvisliemikuutio
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustoa
1 sitruuna, kuori raastettuna sekä mehu
suolaa & pippuria
½ dl kokonaisia tattarisuurimoita
2 rkl kaprista, hienonnettuna
50 g versoja (esim. rucola)
Porkkanahummus tuorejuustolla on herkullinen kasvisvaihtoehto lisukkeeksi, leivän päälle tai dipiksi dippikasviksille.
Porkkanahummus-ohje:
- Kiehauta kasvisliemi. Lisää porkkanat ja keitä 1-2 minuuttia. Huuhdo kylmässä vedessä ja valuta.
- Soseuta porkkanat monitoimikoneessa.
- Yhdistä tuorejuusto ja porkkanat ja mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
- Paahda kokonaisia tattarisuurimoita paistinpannussa joitakin minuutteja. Anna jäähtyä.
- Laita tahna kulhoon ja koristele tattarisuurimoilla, kapriksella sekä salaatin versoilla. Tarjoile herkullisen leivän tai juuressipsien kanssa.
Hyvää ruokahalua!