Porkkanahummus tuorejuustolla

Porkkanahummus on monikäyttöinen kasvisruoka, johon makua ja kermaista rakennetta tuo Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto. 

4 annosta 4 annosta
20 minuuttia 20 minuuttia

Porkkanahummus-ainekset:

600 g porkkanoita, kuorittuina ja halkaistuina
1 Knorr-kasvisliemikuutio
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustoa
1 sitruuna, kuori raastettuna sekä mehu
suolaa & pippuria
½ dl kokonaisia tattarisuurimoita
2 rkl kaprista, hienonnettuna
50 g versoja (esim. rucola)

Porkkanahummus tuorejuustolla on herkullinen kasvisvaihtoehto lisukkeeksi, leivän päälle tai dipiksi dippikasviksille.

Porkkanahummus-ohje:

  1. Kiehauta kasvisliemi. Lisää porkkanat ja keitä 1-2 minuuttia. Huuhdo kylmässä vedessä ja valuta.
  2. Soseuta porkkanat monitoimikoneessa.
  3. Yhdistä tuorejuusto ja porkkanat ja mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
  4. Paahda kokonaisia tattarisuurimoita paistinpannussa joitakin minuutteja. Anna jäähtyä.
  5. Laita tahna kulhoon ja koristele tattarisuurimoilla, kapriksella sekä salaatin versoilla. Tarjoile herkullisen leivän tai juuressipsien kanssa.
    Hyvää ruokahalua!

Porkkanahummus-reseptivideo:

Tämän porkkanahummusohjeen löydät myös YouTubesta.

Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto

Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi