Quesadillat

Nämä helpot quesadillat, eli meksikolaiset täytetyt tortillat, saavat herkullisen makunsa tuorejuustostamme ja tuoreista raaka-aineista.

12 palaa 12 palaa
noin 20 min noin 20 min

Quesadillareseptin ainekset:

4 isoa tortilla-leipää
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
4 siivua Parma -tai Serranokinkkua
60 g rucolaa
Raastettua juustoa
Suolaa ja pippuria

Quesadillat, eli pannulla paistetut tortillat, sopivat erinomaisesti kevyeksi alkupalaksi tai herkulliseksi välipalaksi. Quesadillamme saavat makua Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustosta. Hemmottele siis ruokaseuruettasi tällä herkullisella reseptillä!

Quesadillaohje:

  1. Levitä kerros tuorejuustoa tortilla-leipien päälle.
  2. Lisää kahden tortilla-leivän päälle rucolaa, kinkkua ja juustoraastetta.
  3. Asettele kaksi muuta tortilla-leipää täytettyjen tortilla-leipien päälle ja paina ne kevyesti
    yhteen.
  4. Paista quesadillat keskilämpöisellä paistinpannulla molemmin puolin, kunnes juusto on
    sulanut ja tortillat ovat saaneet kauniin värin.
  5. Anna jäähtyä muutama minuuttia ja leikkaa sitten quesadillat siivuiksi.

Hyvää ruokahalua!

QUESADILLA-RESEPTIVIDEO:

Löydät tämän videon myös Youtubesta!

Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto

Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi