Pekonipasta paahdetuilla ruusukaaleilla

Pekonipasta paahdetuilla ruusukaaleilla on herkullisen pehmeä ruoka, johon makua ja kermaisuutta tuo Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto.

4 annosta 4 annosta
noin 30 minuuttia noin 30 minuuttia

Pekonipastareseptin ainekset:

300 g ruusukaalia, halkaistuina
100 g pekonia, suikaleina
2 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
1/2 tl suolaa
250 g Pappardelle-nauhapastaa
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
1 dl ruokakermaa
1 dl parmesaania, raastettuna
tuoretta ruohosipulia tai basilikaa, hienonnettuna

Pekonipasta on helppo ja herkullinen koko perheen ruoka. Tässä pekonipastaohjeessa makuun syvyyttä tuovat herkullisiksi paahdetut ruusukaalit. Kermaisen lopputuloksen tämä pekonipasta saa maukkaasta Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta.

Pekonipastaohje:

  1. Mittaa kulhoon öljy, hunaja ja suola. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halkaistut ruusukaalit ja sekoita.
  2. Levitä ruusukaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä ruusukaalien päälle pekonisuikaleita. Paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  3. Keitä nauhapasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä.
  4. Sekoita pannulla Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna.
  5. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja nosta seos tarjoiluvadille. Lisää joukkoon ruusukaaliseos.
  6. Viimeistele annos hienonnetuilla yrteillä sekä parmesaaniraasteella.

Hyvää ruokahalua!

Jos etsit muita pastavaihtoehtoja, käy tutustumassa Pasta Carbonaaraamme tai lohipastaamme!

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi