Uunilohi ruohosipulituorejuustolla

Maukas ja mehevä uunilohi saa herkullisen makunsa Créme Bonjour ruohosipulituorejuustosta!

25 minuuttia 25 minuuttia

Uunilohen ainekset:

1 kg lohifilee, ruodoton
1 rkl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 pkt (400g) Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa
1 rkl oliiviöljyä
1 dl tuoretta tilliä viimeistelyyn

Tuorejuuston kanssa kypsennetty uunilohi pysyy varmasti mehukkaana ja herkullisena. Reseptiä on helppo muokata käyttämällä eri tuorejuustoja tai sekoittamalla joukkoon esimerkiksi sinappia, kapriksia tai vaikkapa piparjuuritahnaa.

Uunilohen ohje:

  1. Laita lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, mausta pinta suolalla.
  2. Yhdistä Créme Bonjour ruohosipulituorejuusto, mustapippuri ja oliiviöljy sekoituskulhossa ja notkista ainekset tasaiseksi seokseksi.
  3. Levitä seos kalan pinnalle ja paista kuumassa uunissa 180 °C asteessa 15-18 minuuttia.
  4. Kala on parhaimmillaan, kun liha on lohkeavaa ja mehevän helakkaa.
  5. Viimeistele uunilohi karkeaksi leikatulla tillillä.
Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto

Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto