Voileivät naudanpaistilla

Keskieurooppalaiset Reuben-voileivät ovat omiaan kevyeksi lounaaksi tai tarjottavaksi viikonlopun brunssilla kotona. 

4 voileipää 4 voileipää
noin 20 minuuttia noin 20 minuuttia

Voileivät-ainekset:

1 pkt (200 g) Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
½ rkl tabascoa
2 rkl cocktailkurkkuja, hienonnettuina
1 patonki, halkaistuna ja paloiteltuna neljään osaan
2 dl cheddarjuustoa, raastettuna
2 tomaattia, viipaloituina
400 g pastramia
2 dl hapankaalia, valutettuna

Runsaat kerrosvoileivät ovat täydellisiä viikonlopun brunssille kotona. Tässä ohjeessa voileivät saavat lisämakua Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta.

Voileivät naudanpaistilla -ohje:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Käytä ylälämpöä.
  2. Sekoita tuorejuusto, tabasco ja hienonnetut cocktailkurkut seokseksi.
  3. Aseta patonginpuolikkaat pellille halkaistu puoli ylöspäin. Paahda uunissa pari minuuttia.
  4. Laita raastettu cheddarjuusto patongeille ja jatka paahtamista, kunnes juusto on sulanut.
  5. Levitä tuorejuustoseos leivälle ja täytä leipä tomaatilla, pastramilla ja hapankaalilla. Lisää viimeisenä cheddar-gratinoitu patonki.
  6. Tarjoile ranskalaisten kera. Voit myös käyttää osan tuorejuustoseoksesta dippinä.
    Hyvää ruokahalua!
Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi