Retkeilyä ja piknikkejä

grillaus creme bonjourin makuun

Kesäloma on oivallista aikaa siirtää ruokailu ulkotiloihin. Ja ihan jonnekin omaa parveketta tai pihaa kauemmaksikin, eli pakata eväät reppuun ja lähteä oikein kunnon eväsretkelle tai piknikille.

Pikkulasten kanssa retkieväs on helpommillaan muutaman pillimehun ja voileivän kanssa ihan oman kotitalon nurkalla, mutta piknikin voi järjestää melkein missä tahansa. Piknikkiä suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon seura, ja sitä myötä minkälaiseen paikkaan, koska ja millä eväillä piknik järjestetään.

Saarissa ja metsissä ympäri Suomen löytyy rakennettuja retkikatoksia, joista löytyy yleensä toimivat nuotiopaikat tai grillit. Tällaisiin paikkoihin on helppo suunnitella retkeä, koska ruokailu sujuu hyvin myös sateen sattuessa, ja eväiksi voi pakata vaikka grillimakkaraa ja itsetehtyä perunasalaattia.

Perunasalaatti 4:lle hengelle:

  • 1 kg keitettyjä uusia perunoita
  • pieni purkki vihreitä kivettömiä oliiveja
  • 1 paketti fetaa
  • 1 rasia Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna

Halkaise perunat, tai jos ovat oikein pieniä jätä kokonaisiksi, murustele feta joukkoon, lisää oliiveja ja Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna. Sekoita ja tarjoile!

Piknik kori

Kaupunkilaiseen piknikkeilyyn onkin sitten hauska tehdä välillä vaikka jotain hieman parempaakin sinne piknik-koriin. Tätä varten olemmekin keränneet Pinterestiimme myös herkullisia suupaloja, jotka maistuvat paremmallakin piknikillä! https://www.pinterest.com/cremebonjourfi/pienist%C3%A4-paloista-parhaimmat/

pikkuherkkuja

Jälkkäriksi piknikille sopii kaikenlaiset helposti tarjottavat ja syötävät herkut. Näitä löytyykin jälleen Crème Bonjourin Pinterestistä.

whoopie pie minttu-suklaaleivos

Tämä ihana whoopie pie -tyyppinen minttu-suklaaleivos tai juustokakut purkissa toimivat varmasti millä tahansa piknikillä tai retkellä. Kokeile vaikka!

Maukkaita kesäpäiviä!