use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

MAKARONILAATIKKO PEKONILLA JA SIPULILLA

Kaikkien rakastama maukas arkiruokaklassikko, makaronilaatikko, nousee aivan uudelle tasolle Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustolla.
  • Valmiina ajoissa40 minuutit
  • Annosta 4
recipe image MAKARONILAATIKKO PEKONILLA JA SIPULILLA

Ainekset

  • 5 dl makaronia
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 keltainen sipuli hienonnettuna
  • 200 g savustettua kinkkua suikaloituna
  • 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • suolaa & pippuria
  • 1 dl juustoa raastettuna

      Ohjeet

      1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
      2. Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valuta.
      3. Kuullota sipuli ruokaöljyssä ja lisää kinkkusuikaleet.
      4. Notkista huoneenlämpöisen tuorejuuston rakenne sekoittamalla ja lisää maito hiljalleen joukkoon, kunnes seos on sekoittunut hyvin. Sekoita joukkoon vielä kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla.
      5. Yhdistä sipuli-kinkkuseos sekä makaronit ja kaada voideltuun uunivuokaan.
      6. Kaada munamaitoseos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
      7. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen.