use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

MUNAKASRULLA TUOREJUUSTOLLA

Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuusto sopii mainiosti munakasrullaan, mutta voit vaihdella munakasrullan täytteitä oman maun mukaan.
  • Valmiina ajoissa1 tuntia
  • Annosta 10
recipe image MUNAKASRULLA TUOREJUUSTOLLA

Ainekset

Pohja
  • 200 g Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 5 dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl valkopippuria
  • 6 kananmunaa
Täyte
  • 200 g Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 300 g savulohta
  • 6 rkl tillisilppua
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl sitruunamehua

      Ohjeet

      1. Sekoita tuorejuusto ja maito. Lisää jauhot, rasva ja mausteet hyvin sekoittaen. Anna turvota 15-30 min.
      2. Sekoita kananmunat taikinaan ja kaada seos voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.
      3. Paista uunissa 225 °C lämpötilassa 15-20 minuuttia. Kumoa levy leivinpaperille ja jäähdytä hetki.
      4. Notkista tuorejuusto ja levitä se jäähtyneelle munakaslevylle. Ripottele kuutioitu kala ja tillisilppu päälle ja pirskottele sitruunasta puristettu mehu aineiden päälle. Mausta rouhitulla mustapippurilla.
      5. Kääri täytetty levy tiiviiksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen.
      6. Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa. Viipaloi ja siirrä viipaleet uuninkestävälle tarjoiluvadille, lämmitä ja tarjoa.