use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

RIESKARULLAT KATKARAPUTÄYTTEELLÄ

Rieskarullat katkaraputäytteellä ovat mainio lisä juhlien tarjoilupöytään tai alkupalaksi illalliselle.

Mausta rieskarullat Crème Bonjour Katkarapu -tuorejuustolla!
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image RIESKARULLAT KATKARAPUTÄYTTEELLÄ

Ainekset

  • 200 g Crème Bonjour Katkarapu -tuorejuustoa
  • 200 g katkarapuja
  • 1 rkl limemehua
  • nippu tuoretta korianteria
  • 3 neliskanttista lapinrieskaa

      Ohjeet

      1. Valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita täyte tuorejuustosta ja katkaravuista. Mausta limenmehulla ja hienonnetulla tuoreella korianterilla.
      2. Levitä täyte rieskojen päälle tasaiseksi kerrokseksi, asettele päälle korianterinlehtiä ja kääri rieskat rullalle. Anna rullien levätä jääkaapissa kelmun alla ainakin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
      3. Leikkaa rullat neljään osaan ja tarjoile sellaisenaan tai salaatin kera.