use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CRÈME BONJOUR

Vaivaton luksus tekee maanantaistakin sunnuntain ja pikku juhlasta helposti ison ilon. Siksi Crème Bonjour on ollut jo yli 30 vuotta se oikea valinta, oli tarjolla sitten suolaista tai makeaa. Crème Bonjour jättää huomaavaisesti aikaa siihen tärkeimpään: mukavaan yhdessäoloon.

Crème Bonjour rakastaa hyvää ruokaa. On aina rakastunut, siitä asti kun tuorejuustot tulivat suomalaisille tutuksi 1984, yli 30 vuotta sitten. Crème Bonjourin tuorejuustoja syötiin ystävien kanssa tupaantuliaisissa ja piknikillä, ja nopeasti siitä tuli suosittu ykkösvalinta arkeen ja juhlaan. Mutta herkutteluun hullaantumisesta huolimatta Crème Bonjour ymmärtää arjen realiteetit, hyvän tekeminen ei saa olla uuvuttavaa. Siksi Crème Bonjourin filosofia toimii käytännössä näin: avaat purkin mielimakuista Crème Bonjouria ja sävytät sillä ruokaan täydellisen hemmottelevan maun. Aikaa ei kulu yhtään enempään, eikä varsinkaan vaivaa mutta siitä tulee aina hieman parempaa!

Tuorejuusto Raskausaikana

Crème Bonjour -tuorejuustot pastöroidaan kokonaisuudessaan valmistusprosessin aikana ja pakataan kuumana. Siksi kaikki Crème Bonjour -tuorejuustot ovat turvallisia raskaana oleville ja imettäville.