use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

VOHVELIKAKKU

Vohvelikakku on näyttävä tarjoiluehdotus perinteisille vohveleille. Vohveleista koottu kakku sopii niin arkiherkuksi kuin pienten juhlien tarjottavaksikin. Tässä ohjeessa vohveleiden väliin levitetään pehmeää tuorejuustoa ja lopuksi koko komeus koristellaan tuoreilla marjoilla.
recipe image VOHVELIKAKKU

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 4 dl täysmaitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl jauhettua kardemummaa
  • 2 rkl sulatettua Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä
Täyte vohvelikakkuun
  • 2,5 dl Flora Kuohua
  • 1 prk Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
  • 3 rkl tomusokeria
  • 4 rkl marjahilloa
  • 5 dl tuoreita marjoja
Lisäksi
  • vaahterasiirappia

      Ohjeet

      1. Aloita valmistamalla vohvelitaikina: vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Vatkaa jauhoseos munamaidon joukkoon. Lisää suola ja rasva. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
      2. Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla ohuita vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa.
      3. Tee täyte. Vatkaa Flora Kuohu vaahdoksi. Notkista Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto ja lisää se sokerin sekä marjahillon kanssa vaahtoon.
      4. Laita tuorejuustotäytettä ja marjoja vohveleiden väleihin.
      5. Valuta kakun päälle halutessasi vaahterasiirappia.