use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

MUNAKOISO-PARMESANPAISTOS

Tarjoa munakoisogratiini pääruokana viinietikalla maustetun salaatin kanssa. Resepti sopii myös mainioksi lisäkkeeksi lihalle tai kalalle.
recipe image MUNAKOISO-PARMESANPAISTOS

Ainekset

  • 4 munakoisoa
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
Tomaattikastike
  • 2 isoa sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna
  • 2 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rs Crème Bonjour with Parmesan tuorejuustoa

      Ohjeet

      1. Pese munakoisot ja leikkaa ne reilun sentin paksuisiksi kiekoiksi. Mausta munakoisot suolalla ja pyöräytä joukkoon oliiviöljy.
      2. Lado viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 200°C asteessa 20 minuuttia, kunnes pinta ruskistuu reilusti. Tämän työvaiheen voi tehdä mainiosti myös grillissä. Valmista tomaattikastike munakoisojen paahtumisen aikan
      3. Hienonna sipulit ja kuullota ne kuumassa öljyssä. Lisää joukkoon tomaattimurska ja anna hautua 15-20 minuuttia. Sekoita tuorejuusto kastikkeen joukkoon ja mausta mustapippurilla sekä tuoreilla yrteillä.
      4. Kokoa paahdetut munakoisot ja tomaattikastike kerroksittain uunivuokaan ja kypsennä uunissa 180°C asteessa noin 30-35 minuuttia. Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.