KANAPASTA PEKONILLA JA SIPULILLA
Kanapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti paistetusta kanasta ja Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta. Tämä kanapasta pekonilla sopii loistavasti koko perheen arkiruoaksi ja se maistuu myös seuraavana päivänä lämmitettynä.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 3 rkl öljyä
- 3 kanan rintafileetä suikaloituna
- 100 g herkkusieniä viipaloituna
- 100 g ruusukaalia puolitettuina
- 2 valkosipulinkynttä puristettuina
- suolaa & pippuria
- 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
- 450 g tuorepastaa
- 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
Ohjeet
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää kana, herkkusienet ja ruusukaali ja paista pannussa noin 3-4 minuuttia, kunnes kana on kypsä. Lisää valkosipuli ja paista vielä noin 1 minuutin ajan.
- Lisää tuorejuusto ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Yhdistä kastike ja pasta sekä lisää parmesaanijuusto.