use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KANAPASTA PEKONILLA JA SIPULILLA

Kanapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti paistetusta kanasta ja Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta. Tämä kanapasta pekonilla sopii loistavasti koko perheen arkiruoaksi ja se maistuu myös seuraavana päivänä lämmitettynä.
  • Valmiina ajoissa20 minuutit
  • Annosta 4
recipe image KANAPASTA PEKONILLA JA SIPULILLA

Ainekset

  • 3 rkl öljyä
  • 3 kanan rintafileetä suikaloituna
  • 100 g herkkusieniä viipaloituna
  • 100 g ruusukaalia puolitettuina
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuina
  • suolaa & pippuria
  • 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
  • 450 g tuorepastaa
  • 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna

      Ohjeet

      1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää kana, herkkusienet ja ruusukaali ja paista pannussa noin 3-4 minuuttia, kunnes kana on kypsä. Lisää valkosipuli ja paista vielä noin 1 minuutin ajan.
      2. Lisää tuorejuusto ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
      3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
      4. Yhdistä kastike ja pasta sekä lisää parmesaanijuusto.