CHÉVRE-LOHTA, AURINKOKUIVATTUA TOMAATTIA JA BASILIKAA
Chèvre-lohi saa täyteläisen makunsa Crème Bonjour with Chèvre -tuorejuustosta. Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 2 dl tuoretta pinaattia
- 2 rs Crème Bonjour with Chévre tuorejuustoa
- 120 g aurinkokuivattua tomaattia
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- suolaa & pippuria
Ohjeet
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.
- Laita lohipalat pannulle ja ruskista nopeasti molemmin puolin. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi talouspaperilla ja lisää samalle pannulle hienonnettu valkosipuli ja pinaatti. Kuullota pehmeäksi ja lisää tuorejuusto ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kastikkeeksi.
- Nosta kalapalat takaisin pannulle kastikkeen joukkoon ja anna hautua 3-5 minuuttia.
- Viimeistele lopuksi tuoreella basilikalla.
Vinkki!
- Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana. Laita maustetut lohipalat uunivuokaan. Sekoita pinaatti, tuorejuusto, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit keskenään ja levitä seos lohipalojen pinnalle. Paista uunissa 180°C asteessa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.