Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CHÉVRE-LOHTA, AURINKOKUIVATTUA TOMAATTIA JA BASILIKAA

Chèvre-lohi saa täyteläisen makunsa Crème Bonjour with Chèvre -tuorejuustosta. Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana.
  • Valmiina ajoissa20 minuutit
  • Annosta 4
recipe image CHÉVRE-LOHTA, AURINKOKUIVATTUA TOMAATTIA JA BASILIKAA

Ainekset

  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 dl tuoretta pinaattia
  • 2 rs Crème Bonjour with Chévre tuorejuustoa
  • 120 g aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • suolaa & pippuria

Nutrition Facts

Energy (kcal)86 kcal
Energy (kJ)359 kJ
Protein (g)5.3 g
Carbohydrate incl. fibre (g)18.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)13.6 g
Sugar (g)11.4 g
Fibre (g)4.5 g
Fat (g)1.0 g
Saturated fat (g)0.1 g
Unsaturated fat (g)0.5 g
Monounsaturated fat (g)0.1 g
Polyunsaturated fat (g)0.4 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)103 mg
Salt (g)0.25 g
Vitamin A (IU)3638 IU
Vitamin C (mg)21.9 mg
Calcium (mg)69 mg
Iron (mg)3.70 mg
Potassium (mg)1229 mg

Ohjeet

  1. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.
  2. Laita lohipalat pannulle ja ruskista nopeasti molemmin puolin. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi talouspaperilla ja lisää samalle pannulle hienonnettu valkosipuli ja pinaatti. Kuullota pehmeäksi ja lisää tuorejuusto ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kastikkeeksi.
  3. Nosta kalapalat takaisin pannulle kastikkeen joukkoon ja anna hautua 3-5 minuuttia.
  4. Viimeistele lopuksi tuoreella basilikalla.
Vinkki!
  1. Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana. Laita maustetut lohipalat uunivuokaan. Sekoita pinaatti, tuorejuusto, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit keskenään ja levitä seos lohipalojen pinnalle. Paista uunissa 180°C asteessa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.