use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CHÉVRE-LOHTA, AURINKOKUIVATTUA TOMAATTIA JA BASILIKAA

Chèvre-lohi saa täyteläisen makunsa Crème Bonjour with Chèvre -tuorejuustosta. Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana.
  • Valmiina ajoissa20 minuutit
  • Annosta 4
recipe image CHÉVRE-LOHTA, AURINKOKUIVATTUA TOMAATTIA JA BASILIKAA

Ainekset

  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 dl tuoretta pinaattia
  • 2 rs Crème Bonjour with Chévre tuorejuustoa
  • 120 g aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • suolaa & pippuria

      Ohjeet

      1. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.
      2. Laita lohipalat pannulle ja ruskista nopeasti molemmin puolin. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi talouspaperilla ja lisää samalle pannulle hienonnettu valkosipuli ja pinaatti. Kuullota pehmeäksi ja lisää tuorejuusto ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kastikkeeksi.
      3. Nosta kalapalat takaisin pannulle kastikkeen joukkoon ja anna hautua 3-5 minuuttia.
      4. Viimeistele lopuksi tuoreella basilikalla.
      Vinkki!
      1. Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana. Laita maustetut lohipalat uunivuokaan. Sekoita pinaatti, tuorejuusto, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit keskenään ja levitä seos lohipalojen pinnalle. Paista uunissa 180°C asteessa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.