use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KANAPASTA PEKONILLA

Kanapasta saa reippaasti lisää makua, kun sitä ryyditetään rapealla pekonilla. Herkullinen kana-pekonipasta sopii hyvin vaikkapa koko perheen illalliseksi tai liikuntaa harrastavan helpoksi lounaaksi. Tätä kanapastaohjetta on helppo soveltaa myös kanapastavuokaan!
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image KANAPASTA PEKONILLA

Ainekset

  • 400 g pennepastaa
  • 400 g broilerin rintafileetä suikaleina
  • 100 g pekonia suikaleina
  • 1 rkl Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä paistamiseen
  • 0.5 sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 200 g herkkusieniä viipaloituna
  • 2 dl Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Valkosipuli ja Yrtit
  • Suolaa ja mustapippuria

      Ohjeet

      1. Aloita kanapasta paistamalla fileesuikaleet ja pekoni pannulla Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyssä.
      2. Noin puolivälissä paistoa lisää pannulle valkosipuli, sipuli ja herkkusienet.
      3. Lisää lopuksi Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Valkosipuli ja Yrtit.
      4. Kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 min. niin, että maut tasoittuvat.
      5. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada pasta lävikköön ja valuta vesi pois.
      6. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile kana-pekonipasta syvistä lautasista.
      Vinkki! Samalla kanapastaohjeella valmistuu näppärästi myös kanapastavuoka: kaada kanapasta tarjoilemisen sijaan voideltuun uunivuokaan, ripottele päälle emmental-mozzarella -juustoraastetta ja paista vuokaa uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.