KANAPASTA PEKONILLA JA SIPULILLA
Kanapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti paistetusta kanasta ja Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta. Tämä kanapasta pekonilla sopii loistavasti koko perheen arkiruoaksi ja se maistuu myös seuraavana päivänä lämmitettynä.
Ruoanlaitto
Valmistusaika
Annosta 4

Ainekset
- 3 rkl öljyä
- 3 kanan rintafileetä suikaloituna
- 100 g herkkusieniä viipaloituna
- 100 g ruusukaalia puolitettuina
- 2 valkosipulinkynttä puristettuina
- suolaa & pippuria
- 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
- 450 g tuorepastaa
- 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
Energy (kcal) | 5 kcal |
Energy (kJ) | 23 kJ |
Protein (g) | 0.7 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.8 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.5 g |
Sugar (g) | 0.5 g |
Fibre (g) | 0.2 g |
Fat (g) | 0.1 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 1 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.5 mg |
Calcium (mg) | 1 mg |
Iron (mg) | 0.12 mg |
Potassium (mg) | 77 mg |
Ohjeet
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää kana, herkkusienet ja ruusukaali ja paista pannussa noin 3-4 minuuttia, kunnes kana on kypsä. Lisää valkosipuli ja paista vielä noin 1 minuutin ajan.
- Lisää tuorejuusto ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Yhdistä kastike ja pasta sekä lisää parmesaanijuusto.