Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KANAPASTA PEKONILLA JA SIPULILLA

Kanapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti paistetusta kanasta ja Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta. Tämä kanapasta pekonilla sopii loistavasti koko perheen arkiruoaksi ja se maistuu myös seuraavana päivänä lämmitettynä.
  • 20 minuutit
  • Annosta 4
recipe image KANAPASTA PEKONILLA JA SIPULILLA

Ainekset

  • 3 rkl öljyä
  • 3 kanan rintafileetä suikaloituna
  • 100 g herkkusieniä viipaloituna
  • 100 g ruusukaalia puolitettuina
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuina
  • suolaa & pippuria
  • 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
  • 450 g tuorepastaa
  • 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
Energy (kcal)5 kcal
Energy (kJ)23 kJ
Protein (g)0.7 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.8 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.5 g
Sugar (g)0.5 g
Fibre (g)0.2 g
Fat (g)0.1 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)1 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.5 mg
Calcium (mg)1 mg
Iron (mg)0.12 mg
Potassium (mg)77 mg

Ohjeet

  1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää kana, herkkusienet ja ruusukaali ja paista pannussa noin 3-4 minuuttia, kunnes kana on kypsä. Lisää valkosipuli ja paista vielä noin 1 minuutin ajan.
  2. Lisää tuorejuusto ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  4. Yhdistä kastike ja pasta sekä lisää parmesaanijuusto.