KANASALAATTI
Paistetuista kananfileistä ja keitetystä riisistä loihdit ruokaisan kanasalaatin, johon Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustolla kyllästetty kastike tuo ihanaa täyteläisyyttä.
Ruoanlaitto
Valmistusaika
Annosta 3

Ainekset
- 3 dl keitettyä riisiä
- 2-3 kypsennettyä kanafileeleikettä
- 1 omena
- 2 luomulehtisellerinvartta
- parsakaalia
- aurinkokuivattua tomaattia maun mukaan
- 200 g Crème Bonjour aurinkokuivattu tomaatti
- 200 g kermaviiliä
- tuoretta persiljaa
- aurinkokuivattua tomaattia
- Vihersalaattia
Energy (kcal) | 613 kcal |
Energy (kJ) | 2562 kJ |
Protein (g) | 20.5 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 134.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 119.7 g |
Sugar (g) | 33.7 g |
Fibre (g) | 14.3 g |
Fat (g) | 3.3 g |
Saturated fat (g) | 0.5 g |
Unsaturated fat (g) | 1.5 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.5 g |
Polyunsaturated fat (g) | 1.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 216 mg |
Salt (g) | 0.54 g |
Vitamin A (IU) | 1427 IU |
Vitamin C (mg) | 140.1 mg |
Calcium (mg) | 165 mg |
Iron (mg) | 11.54 mg |
Potassium (mg) | 2919 mg |
Ohjeet
- Pilko kana, omena, selleri, parsakaali ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Sekoita ainekset riisin kanssa.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin.
- Anna salaatin tekeytyä hetki jääkaapissa.
- Tarjoile kanasalaatti vihersalaattipedillä.