Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KANASALAATTI

Paistetuista kananfileistä ja keitetystä riisistä loihdit ruokaisan kanasalaatin, johon Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustolla kyllästetty kastike tuo ihanaa täyteläisyyttä.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 3
recipe image KANASALAATTI

Ainekset

  • 3 dl keitettyä riisiä
  • 2-3 kypsennettyä kanafileeleikettä
  • 1 omena
  • 2 luomulehtisellerinvartta
  • parsakaalia
  • aurinkokuivattua tomaattia maun mukaan
  • 200 g Crème Bonjour aurinkokuivattu tomaatti
  • 200 g kermaviiliä
  • tuoretta persiljaa
  • aurinkokuivattua tomaattia
  • Vihersalaattia
Energy (kcal)613 kcal
Energy (kJ)2562 kJ
Protein (g)20.5 g
Carbohydrate incl. fibre (g)134.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)119.7 g
Sugar (g)33.7 g
Fibre (g)14.3 g
Fat (g)3.3 g
Saturated fat (g)0.5 g
Unsaturated fat (g)1.5 g
Monounsaturated fat (g)0.5 g
Polyunsaturated fat (g)1.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)216 mg
Salt (g)0.54 g
Vitamin A (IU)1427 IU
Vitamin C (mg)140.1 mg
Calcium (mg)165 mg
Iron (mg)11.54 mg
Potassium (mg)2919 mg

Ohjeet

  1. Pilko kana, omena, selleri, parsakaali ja aurinkokuivatut tomaatit.
  2. Sekoita ainekset riisin kanssa.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin.
  4. Anna salaatin tekeytyä hetki jääkaapissa.
  5. Tarjoile kanasalaatti vihersalaattipedillä.