Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KASVISPASTA TUOREJUUSTOLLA

Kasvispastavuoka tuorejuustolla saa herkullisen makunsa Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuustosta sekä upeista raaka-aineista. Helppoa ja herkullista!
  • Ei saatavilla
recipe image KASVISPASTA TUOREJUUSTOLLA

Ainekset

  • 600 g esikypsennettyä penne-pastaa
  • 200 g broccolinia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rs Crème Bonjour Pesto & Sitruuna tuorejuustoa
  • 50 g panko-jauhoja
  • 50 g parmesan-juustoa, raastettuna
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • suolaa & pippuria
  • persiljaa viimeistelyyn
Energy (kcal)1 kcal
Energy (kJ)5 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.1 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.1 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.1 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.01 mg
Potassium (mg)1 mg

Ohjeet

  1. Aloita kasvispastavuoka sekoittamalla kaikki ainekset suuressa kulhossa.
  2. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada koko sekoitus sinne.
  3. Paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes annoksen pinta saa kauniin kullanruskean pinnan.
  4. Viimeistele kasvispastaruoka hienonnetulla persiljalla.