KASVISPASTA TUOREJUUSTOLLA
Kasvispastavuoka tuorejuustolla saa herkullisen makunsa Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuustosta sekä upeista raaka-aineista. Helppoa ja herkullista!
Ei saatavilla

Ainekset
- 600 g esikypsennettyä penne-pastaa
- 200 g broccolinia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rs Crème Bonjour Pesto & Sitruuna tuorejuustoa
- 50 g panko-jauhoja
- 50 g parmesan-juustoa, raastettuna
- 1 rkl pinjansiemeniä
- 150 g kirsikkatomaatteja
- suolaa & pippuria
- persiljaa viimeistelyyn
Energy (kcal) | 1 kcal |
Energy (kJ) | 5 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.1 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.1 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.1 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.01 mg |
Potassium (mg) | 1 mg |
Ohjeet
- Aloita kasvispastavuoka sekoittamalla kaikki ainekset suuressa kulhossa.
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada koko sekoitus sinne.
- Paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes annoksen pinta saa kauniin kullanruskean pinnan.
- Viimeistele kasvispastaruoka hienonnetulla persiljalla.