use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KASVISPASTA TUOREJUUSTOLLA

Kasvispastavuoka tuorejuustolla saa herkullisen makunsa Crème Bonjour Pesto & Sitruuna -tuorejuustosta sekä upeista raaka-aineista. Helppoa ja herkullista!
recipe image KASVISPASTA TUOREJUUSTOLLA

Ainekset

  • 600 g esikypsennettyä penne-pastaa
  • 200 g broccolinia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rs Crème Bonjour Pesto & Sitruuna tuorejuustoa
  • 50 g panko-jauhoja
  • 50 g parmesan-juustoa, raastettuna
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • suolaa & pippuria
  • persiljaa viimeistelyyn

      Ohjeet

      1. Aloita kasvispastavuoka sekoittamalla kaikki ainekset suuressa kulhossa.
      2. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada koko sekoitus sinne.
      3. Paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes annoksen pinta saa kauniin kullanruskean pinnan.
      4. Viimeistele kasvispastaruoka hienonnetulla persiljalla.