KATKARAPUTÄYTE
Katkaraputäyte sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperuneiden, saaristolaisleivän tai suolaisten vohvelien kanssa nautittavaksi.
Annosta 10

Ainekset
- 180 g pakastekatkarapuja
- 1 purkki Crème Bonjour Katkarapu tuorejuustoa
- 150 g ranskankermaa
- 1 tl suolaa
- Ripaus valkopippuria
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 1-2 tl sitruunan mehua
- 2 tl sokeria
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 16 mg |
Salt (g) | 0.04 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Ohjeet
- Sulata katkaravut.
- Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
- Hienonna tilli ja lisää sekaan.
- Lisää täytteeseen vielä mausteet ja sitruunan puristettu mehu, sekä sulaneet katkaravut ja sekoita tasaiseksi.
- Nauti joko suolaisten vohveleiden kanssa tai esimeriksi saaristolaislimpun tai uuniperunoiden kera.