Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KATKARAPUTÄYTE

Katkaraputäyte sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperuneiden, saaristolaisleivän tai suolaisten vohvelien kanssa nautittavaksi.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 10
recipe image KATKARAPUTÄYTE

Ainekset

  • 180 g pakastekatkarapuja
  • 1 purkki Crème Bonjour Katkarapu tuorejuustoa
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 tl suolaa
  • Ripaus valkopippuria
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1-2 tl sitruunan mehua
  • 2 tl sokeria
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)16 mg
Salt (g)0.04 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Ohjeet

  1. Sulata katkaravut.
  2. Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
  3. Hienonna tilli ja lisää sekaan.
  4. Lisää täytteeseen vielä mausteet ja sitruunan puristettu mehu, sekä sulaneet katkaravut ja sekoita tasaiseksi.
  5. Nauti joko suolaisten vohveleiden kanssa tai esimeriksi saaristolaislimpun tai uuniperunoiden kera.