Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

LOHIRULLAT TUOREJUUSTOLLA

Lohirullat tuorejuustolla sopivat alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi. Makua tuo Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuusto
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 10
recipe image LOHIRULLAT TUOREJUUSTOLLA

Ainekset

  • 2 prk Crème Bonjour piparjuuri tuorejuustoa
  • kylmäsavu- tai graavilohta
  • suolakeksejä
  • ruohosipulia koristeluun
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)2 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Ohjeet

  1. Levitä pöydälle tuorekelmua. Lusikoi purkillinen Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuustoa kelmulle. Peitä toisella kelmulla ja kauli ohueksi levyksi.
  2. Avaa päällimmäinen kelmu. Asettele lohisiivuja tuorejuuston päälle. Peitä jälleen kelmulla. Käännä ympäri. Avaa kelmu ja leikkaa reilusti ruohosipulia tuorejuuston päälle.
  3. Rullaa kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Leikkaa rulla ohuiksi, noin parin sentin paloiksi. Asettele suolakeksejä tarjottimelle. Nostele lohirullat keksien päälle. Koristele ruohosipulilla.