Avokadoleivät kasviksilla

Avokadoleipä kasviksilla on trendikäs herkku viikonlopun brunssipöytään. Näin valmistat avokadoleivät kotioloissa:

4 annosta 4 annosta
15 minuuttia 15 minuuttia

Avokadoleipä-reseptin ainekset:

8 viipaletta maalaisleipää
100 g Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
1 pieni punasipuli, ohuina viipaleina
1 rkl valkoista balsamicoa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajaa
ripaus suolaa
2 avokadoa, ohuina viipaleina
10 sentin pätkä tuorekurkkua, ohuina viipaleina
2 dl itusalaattia

Ravintoloista tuttu trendikäs avokadoleipä on helppo valmistaa myös kotioloissa. Salaisuus herkulliseen avokadoleipään piilee hyvässä leivässä ja mausteissa. Tässä avokadoleipä-ohjeessa avokadon ja Valkosipuli-tuorejuuston pehmeyttä täydentää marinoitu punasipuli.

Avokadoleipä-ohje:

  1. Voitele maalaisleipäviipaleet Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustolla.
  2. Sekoita kulhossa punasipulirenkaat, balsamico, oliiviöljy ja hunaja. Mausta ripauksella suolaa.
  3. Kuori avokadot ja leikkaa ohuita viipaleita juustohöylällä kiven ympäriltä. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi.
  4. Lado neljälle maalaisleipäviipaleelle avokadoviipaleita, marinoituja punasipulirenkaita, kurkkuja ja itusalaattia. Paina päälle voidellut maalaisleipäviipaleet. Leikkaa leivät keskeltä puoliksi. Kääräise halutessasi voipaperiin ja sido narulla paketiksi.
Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi