Broilerin rintafileet uunissa

Mehevä paistettu kana saa herkullisen kuorruteen cheddarista ja Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustosta.

4 annosta 4 annosta
noin 40 minuuttia noin 40 minuuttia

Paistettu kana -reseptin ainekset:

Ruokaöljyä tai margariinia
4 kanan rintafileetä
Suolaa & pippuria
1 rs (à 200 g) Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
8 pekonisiivua, paistettuina ja pieneksi paloiteltuina
1 dl cheddar-juustoa, raastettuna

Broilerin rintafileet tuorejuustokuorrutuksella -ohje:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Voitele uunivuoka ruokaöljyllä tai margariinilla ja laita kanafileet vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita tuorejuusto, cheddar-juusto ja pekoni tasaiseksi seokseksi. Levitä seos kanafileiden päälle.
  4. Paista uunissa noin 20-30 minuuttia, kunnes kana on kypsää.

Hyvää ruokahalua!

Löydät tämän videon myös Youtube-kanavaltamme!

Samanlaiseen tapaan valmistuu toinen herkullinen reseptimme: Juustoinen kanapata. Tutustu ja maista!

Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto