Chévre-lohta, aurinkokuivattua tomaattia ja basilikaa

Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi tuo luksusta arkiruokaan.

4 annosta 4 annosta
20 minuuttia 20 minuuttia

Chévre-lohi ainekset:

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 dl tuoretta pinaattia
2 pkt (400 g) Crème Bonjour with Chèvre tuorejuustoa
120 g aurinkokuivattua tomaattia
1 ruukku tuoretta basilikaa
120 g aurinkokuivattua tomaattia
Suolaa & pippuria
1 ruukku tuoretta basilikaa

Chèvre-lohi saa täyteläisen makunsa Crème Bonjour with Chèvre -tuorejuustosta. Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana.

Chèvre-lohi ohje:

  1. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.
  2. Laita lohipalat pannulle ja ruskista nopeasti molemmin puolin. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi talouspaperilla ja lisää samalle pannulle hienonnettu valkosipuli ja pinaatti. Kuullota pehmeäksi ja lisää tuorejuusto ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kastikkeeksi.
  3. Nosta kalapalat takaisin pannulle kastikkeen joukkoon ja anna hautua 3-5 minuuttia.
  4. Viimeistele lopuksi tuoreella basilikalla.

Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana. Laita maustetut lohipalat uunivuokaan. Sekoita pinaatti, tuorejuusto, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit keskenään ja levitä seos lohipalojen pinnalle. Paista uunissa 180°C asteessa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.

Crème Bonjour with Chèvre -tuorejuusto

Crème Bonjour with Chèvre -tuorejuusto