Chévre-lohta, aurinkokuivattua tomaattia ja basilikaa
Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi tuo luksusta arkiruokaan.


Chévre-lohi ainekset:
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 dl tuoretta pinaattia
2 pkt (400 g) Crème Bonjour with Chèvre tuorejuustoa
120 g aurinkokuivattua tomaattia
1 ruukku tuoretta basilikaa
120 g aurinkokuivattua tomaattia
Suolaa & pippuria
1 ruukku tuoretta basilikaa
Chèvre-lohi saa täyteläisen makunsa Crème Bonjour with Chèvre -tuorejuustosta. Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana.
Chèvre-lohi ohje:
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.
- Laita lohipalat pannulle ja ruskista nopeasti molemmin puolin. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi talouspaperilla ja lisää samalle pannulle hienonnettu valkosipuli ja pinaatti. Kuullota pehmeäksi ja lisää tuorejuusto ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kastikkeeksi.
- Nosta kalapalat takaisin pannulle kastikkeen joukkoon ja anna hautua 3-5 minuuttia.
- Viimeistele lopuksi tuoreella basilikalla.
Yhden paistinpannun nopea ja mehevä Chèvre-lohi voidaan valmistaa myös uuniruokana. Laita maustetut lohipalat uunivuokaan. Sekoita pinaatti, tuorejuusto, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit keskenään ja levitä seos lohipalojen pinnalle. Paista uunissa 180°C asteessa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.