Kasvispasta

Bloggareille asettamassamme Leftovers-haasteessa Avec Sofién -blogin Sofié valmisti edellispäivältä ylijääneistä pataruoka-aineksista lämpimän kasvispastan, johon Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustolla tuotiin lisämakua ja kermaista koostumusta.

2 annosta 2 annosta
20 - 30 minuuttia 20 - 30 minuuttia

Kasvispasta-ainekset:

1 sipuli
3 rkl pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
200g paahdettuja paprikoita
4 artisokansydäntä
pala chiliä
kourallinen pinaattia
100g Crème Bonjour valkosipuli -tuorejuustoa
1 mozzarellapallon
parmesania
suolaa
pippuria

Kasvispasta-ohje:

1. Aloita kasvispasta silppuamalla sipuli.

2. Laita pinaatti, artisokat sekä paahdetut paprikat ja pinjansiemenet blenderiin ja soseuta pehmeäksi.

3. Laita pasta kiehuvaan suolaveteen ja noudata keittohjeita, että pasta jää al denteksi.

4. Kuumenna sipulit pannulla ja kun ne ovat kullertavat, lisää soseutettu artisokka-paprika seos pannulle. Anna kastikkeen lämmetä kunnolla ennen kuin lisäät sekaan Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuuston.

5. Maistele kastiketta ja lisää halutessasi suolaa. Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita juusto kunnolla kastikkeen sekaan.

7. Ota pasta pois liedeltä ja kaada vesi pois. Lisää kastike pastaan sekaan ja sekoita pasta, parmesaani ja kastike kunnolla yhteen.

9. Asettele kasvispasta lautasille ja revi mozzarella kahtia. Asettele Créme Bonjour pallo keskelle kasvispastaa ja korsitele pasta yrtein.

Katso myös nopeat reseptimme: katkarapupasta-ohje tai lohipasta-ohje!

Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto